Heymen Rodermond Monumenten

 

HORECA

Gele Rijdersplein 15 Arnhem

 

 

Verhuurd

De begane grond van het voormalige ABNAMRO- gebouw is vanwege zijn markante ligging aan het Gele Rijdersplein in Arnhem een ideale locatie voor horeca. Niet alleen vanwege het metrage van ca 600 m2 VVO, maar ook vanwege de ligging in de flank van het kernwinkelgebied en zijn positie op steenworp afstand van Arnhems spraakmakende nieuwe station. Rondom voor bezoekers als extra faciliteit een groot terras van ca 300m2 en een groothandel die rustig aan de zijde Velperpoortlangstraat tbv van keuken en restaurant kan in –en uitladen zonder verkeersoverlast te veroorzaken. De grote ramen rondom en de solitaire ligging maken dat dit voormalige boegbeeld van ABNAMRO’s presentatie in de gelderse hoofdstad al van ver te zien is waarbij twee grote luifels voor het gebouw als uithangbord hun doel niet zullen missen.

 

De uitbater van deze horecagelegenheid zal de uitdaging kunnen aangaan om met deze nieuwe toekomst voor het gebouw voor ogen, de klandizie te verwerven van de bewoners van de ca 60 SEEYOU apartments op de 5 verdiepingen daarboven en die van de 4 penthouses.

 

Geheel verhuurd aan Dadawan Arnhem B.V.

 

Impressie foto Gele Rijdersplein Arnhem
Uitzicht Penthouse Gele Rijdersplein

Heymen Rodermond Monumenten BV | Menthenbergseweg 2 | 6816 PR Arnhem | T: 026 - 4461069 | E: info@heymenrodermond-monumenten.nl

^
Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren